Servicii Web Design

Web design servicii complete pentru imaginea companiilor. Web design pentru a promova imaginea companiei in online eficient, inteligent si rentabil.

WEB DESIGN sau WEBDESIGN – prin Web Design sau Webdesign intelegem totalitatea operatiunilor de realizarea site-urilor web incepand cu proiectul teoretic al structurii si interfata pe care vizitatorul o vede, pana la programarea ei si introducerea datelor in site. Prin date site se intelege imagini, text, formate de fisiere media sau documente acestea conglomerate rezultand un tot unitar numit web site, respectiv web design sau webdesign.

Web site in ziua de astazi a devenit o necesitate oricarui tip de business. Prezentarea companiei, oferta de produse, segmentul tinta al businessului, poate fi mai usor de integrat, mai usor de accesat fata de metoda clasica numita print. Astfel va invitam sa contractati servicii de web design profesionale pentru a avea o imagine online bine reliefata. Cu un site care are un web design de maniera profesionista este o garantie a fortei si seriozitatii companiei dumneavoastra.

In materie de web design va putem ajuta cu:

  • Gazduire web
  • Inregistrare Domenii
  • Site-uri de prezentare
  • Magazine online;
  • Aplicatii web

In web design folosim cele mai noi tehnologii de creare site web: html, html5, css3, php 5, mysql, javascript, jquery, etc

Site-urile web create de noi beneficiaza de aportul modulului de administrare CMS (Content Management System), pentru o mai usoara administrare a continutului.

Dupa finalizarea proiectului de design web si implementare va putem ajuta contractual cu administrarea profesionala a site-ului dumneavoastra. Ne trimite-ti continutul si materialul media, iar noi aplicam procedurile de optimizare tehnica cat si de continut pentru ca dumneavoastra sa primiti toate avantajele unui web design excelent si optimizarea site-ului maxima.

Pentru oferte de web design va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire si a propune o oferta de colaborare.

Servicii Web – Servicii IT Cluj – Firma Service IT EcoServ