Despre IT EcoServ

IT EcoServ a fost infintata in anul 2007 fiind o companie relativ tanara pe piata romaneasca, insa a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate, dinamice si dornica de afirmare.

Inca din stadiul de formare, ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii. Suntem constienti de existenta unei lipse de echilibru dintre promisiunea acordata de cele mai multe companii si rezultatul final. Cele mai multe neplaceri apar atunci cand neprevazutul isi face prezenta in timpul colaborarii dintre client si compania selectata.

Astfel, IT EcoServ isi propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu servicii de top clientilor sai. De la prima intalnire pana la predarea produsului final. Clientii nostri vor cunoaste ce inseamna un sistem Business Class revolutionar bazat pe o experienta dobandita in mai bine de 15 ani, in domeniul IT.

Cum fiecare proiect este unic in felul sau, la dispozitia fiecarui client va fi desemnat un manager de proiect impreuna cu echipa sa, gata sa intervina – si mai important – sa solutioneze in timp util orice problema ce se poate ivi pe parcurs.

Am ales in schimbul autopromovarii prin mesaje colorate si garantii false, sa ne concentram acolo unde conteaza cu adevarat pentru orice client: servicii rapide de interventie si monitorizare directionate catre client si proiectele sale. Echipa noastra de suport se afla alaturi de dumneavoastra in permanenta, pentru a nu perminte sa irositi bani ori timp, indiferent de motive.