Servicii Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companii care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului it si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor it si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii it: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Ce este externalizarea it?

Externalizare IT (IT Outsourcing) inseamna colaborarea cu o companie care sa asigure functiile ce in mod normal sunt realizate de un angajat in cazul unei companii mici sau de un department IT propriu, in cazul unei companii mai mari.

Avantajele sistemului nostru de externalizare it

  • Puneti capat tuturor problemelor de natura it, atat hardware cat si software, de la reparatii de echipamente it pana la configurare servere. In plus, beneficiati de consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT;
  • Apelati la noi doar atunci cand aveti nevoie si intervenim doar cand e necesar;
  • Putem prelua responsabilitatile intregului dvs. departament IT;
  • Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe intregi platind mai putin decat pentru un angajat;
  • Raspundem contractual pentru tot ce facem, oferindu-va dvs. un control mai bun asupra rezultatelor pe care le primiti;
  • Reduceti substantial atat costurile operationale cat si cele de capital, generate atat de angajatii IT prin salarizare, traininguri de specialitate, echipamente acestora s.a. Si evitati problemele legate de rulajul de personal;
  • Beneficiati de oferte de externalizare it personalizate in functie de cerintele reale ale activitatii dvs.;
  • Timp de raspuns si interventie garantat;
  • Consultanta in domeniu si pentru achizitii IT si software;

beneficiati de servicii personalizate;

 • Centralizati tot ce inseamna IT in companie;

Externalizare IT vs. departament propriu

Externalizarea IT este o modalitate mai avantajoasa sub aspect calitativ si financiar in raport cu crearea si mentinerea unui departament it propriu.

 • Sub aspectul calitatii.
  Un angajat, indiferent de gradul sau de pregatire sau experienta, nu poate poate cunoaste toate domeniile it. In schimb, o firma specializata are oameni certificati si calificati pentru multe aspecte din acest domeniu. Intotdeauna va fi cineva care sa detina solutia unei probleme si, in consecinta, poate sa raspunda prompt si intr-un mod eficient solicitarii primite.
 • Sub aspectul costurilor
  Un angajat al departamentului it genereaza costuri de aproximativ 1200 EUR (salariu mediu plus taxe la stat), la care se adauga asigurarea conditiilor de lucru, teambuilding-uri si alte bonusuri. In cazul in care alegeti serviciile noastre externalizare it veti realiza economii considerabile. Totodata noua nu trebuie sa ne acordati concediu.
  Spre exemplu, pentru o firma cu 15 calculatoare plus server, periferice si elemente de retelistica ati avea nevoie de un abonament situat undeva in jurul sumei de 360 EUR, o suma de aproximativ 3 ori mai mica. Diferenta de bani o puteti reinvesti in echipamente noi, sau sa va sprijiniti investitiile din alte departamente.

Externalizare IT inseamna infrastructura de crestere

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Daca sunt adusi prea multi oameni, riscati sa creati un departament supradimensionat, in care nu toata lumea are incarcare 100%. La cealalta extreme este situatia unui numar insuficient de angajati. Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate in asa fel incat sa va permita sa raspundeti prompt schimbarilor de pe piata – sau a celor din compania dvs.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

In ce situatii recomandam sa apelati la servicii de externalizare it?

  • un motiv de externalizare it este cazul in care activitatea IT nu tine de core-business-ul companiei dvs. In acest caz, veti elimina problemele frecvente ce apar la nivelul retelelor de calculatoare, echipamentelor informatice, pachetelor software s.a. In plus, veti reduce considerabil costurile departamentului IT sau il puteti elimina intr-u totul. Noi preluam asupra noastra intreaga sarcina a departamentului IT lasandu-va libertatea de a va putea concentra pe activitatea dvs. de baza.
  • un alt caz favorabil externalizarii it este reprezentat de acele activitati it care solicita un input mare de know-how. Dupa cum bine stiti, domeniul IT este unul vast si de cele mai multe ori impune companiilor prezenta unor oameni extrem de pregatiti, ceea ce este extrem de dificil pentru o companie al carei obiect de activitate nu are legatura cu domeniul IT.

Cum puteti beneficia de externalizare it?

Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant RezolvIT care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.

Externalizare IT – Servicii IT Cluj – Firma Service IT EcoServ