Servicii IT Cluj

IT EcoServ oferă o gamă largă de servicii IT : de la proiectare si implementare pana la mentenanta si suport. Timpul este foarte important pentru afacerea dumneavoastra. Contactati-ne pentru o consultatie gratuita despre cum putem sa va asistam, pe dvs. si afacerea dvs.

Cel mai important pentru companii sunt datele.
Datele importante pentru dumneavoastră nu trebuie sa se afle (numai) pe laptopuri sau pe stațiile de lucru.

Ce se întâmpla daca se defectează laptopul/calculatorul?

  • Sunt șanse sa pierdeți datele si/sau nu veți putea accesa datele o perioada
  • Costurile de recuperare a datelor sunt mult mai mari

Dar daca va este furat laptopul? Cine va avea acces la datele dvs?

Recomandarea IT EcoServ este:

  • Toate datele importante pentru activitatea companiei dumneavoastră trebuie sa fie stocate pe un server sau un echipament de stocare in retea
  • Acest server trebuie sa aibă mai multe hard disk-uri așezate intr-o matrice RAID: toate datele trebuie sa fie pe mai multe hard disk-uri – astfel va protejați daca se strica un hard disk
  • Acest server trebuie sa aibă un backup zilnic pe un hard disk extern – astfel va protejați de o perioada de inaccesibilitate a datelor daca se strica o componenta a serverului, gen placa de baza. Totodată, va protejați de ștergeri de date accidentale sau cu rea intenție.
  • Trebuie sa avem si un backup înafara sediului dumneavoastră (offsite backup). Acest lucru se poate realiza, de exemplu, printr-un backup intr-un datacenter (syncronizare prin ftp) – astfel va protejați datele de evenimente gen: incendiu, inundație, furt etc.
  • Pe server se face o structura cu drepturi de acces pe utilizatori

Stim ca un server care nu mai merge, o statie care nu se mai conecteaza la server,virusii sau nefunctionalitatea imprimantelor pot cauza probleme afacerii dumneavoastea. IT EcoServ ofera servicii IT care va ajuta sa uitati de aceste probleme.

Fără costuri ascunse
Valoarea contractului este calculata in functie de numarul de calculatoare si servere din reteaua dumneavoastra, fara alte costuri, indiferent de numarul de interventii.

Servicii IT incluse in contract:

– administrarea serverelor

– administrarea calculatoarelor, laptopurilor etc.

– devirusari

– backup

– realizarea si administrarea retelelor

– configurarea si administrarea firewall-urilor

– configurarea si administrarea drepturilor utilizatorilor

Pe scurt: orice problema legata de calculatoare | Servicii IT Cluj – Firma Service IT EcoServ